KALICI MAKYAJ CİHAZI

monica kalıcı makyaj cihazı (4)

KALICI MAKYAJ CİHAZI

KALICI MAKYAJ CİHAZI

Kalıcı makyaj cihazı; renkli pigmenti mikro pigmentasyon veya demografi kullanarak yapılacak olan kişinin cildindeki üst retiküler katmanına transfer eder. Kalifiye bir kozmetik teknisyeni, kalitesi standartların üzerinde olan kalıcı makyaj cihazı ile çalışır ise uzun soluklu ve kazançlı bir kariyere adım atabilir bu cihazların aralarında en bilinen ve kaliteli olanlarından biri ise Monica kalıcı makyaj cihazlarıdır. Cihaz rakiplerine göre oldukça üstün özelliklere sahiptir. Maksimum hız seviyesinde iken 0 ses yayan cihazda 0.25 nm ve 0.35 mikron iğneler kullanmaktadır. Piyasadaki çoğu rakibine göre fiyat performans oranında üstün olan Monica kalıcı makyaj cihazı; skalp mikro pigmentasyon, derma pigmentasyın, mikro pigmentasyon ve dermapen uygulamalarının kolayca yapılabildiği bir cihazdır. Sürekli elektrik ihtiyacı olan kalıcı makyaj cihazlarının önüne içinde bulundurduğu şarj edilebilir batarya sayesinde geçmektedir. Bu sayede, elektrik kesintisi yaşanması durumundan etkilenmeyerek çalışmayı sürdürmektedir.

 

Kalıcı makyaj cihazı

Kalıcı makyaj cihazları; kaş, dudak veya göz çalışmalarında kullanılmakta olan gelişmiş bir cihazdır. Monica marka cihazların kalitesindeki cihazlarda ana kıstas uygulamaların kalıcı ve keskin olmasıdır. Bu sebep ile standart makinelere göre özel teknoloji ile donatılmışlardır. Her cildin karakteri farklı olduğu için cihazların geniş ayar yelpazesine sahip olması gerekmektedir. Cildin direncine göre ayarlanabilen vuruş hızı ile beraber pigmentler cilde kalıcı ve eşit şekilde transfer edilirler. Bir diğer cihaz kalite kıstası ise cihazın bakımı ve temizliğidir. Monica cihazın kalite seviyesinde olan cihazlardan beklenen özellik Monica gibi temizliği ve bakımının kolay yapılabildiği bir yapıda olmasıdır.

 

Kaliteli bir kalıcı makyaj cihazıyla beraber iş bitmediği gibi bu işlemin alanında uzman kişiler tarafından icra edilmesi oldukça önemlidir. Kişinin yüz yapısına, ten rengine veya göz rengine bakılarak uyumlu renklerin ve tasarımların işleme geçirilmesi oldukça önemlidir. Aynı dövme mantığında olduğu gibi kullanılan malzemelerin sadece o işleme özel olması ve işlem anında steril olarak kullanılması gerekmektedir. İşlemi yapan kişinin de bu kurallara özen göstermesi, uygulamanın yapıldığı alan ve kendisi için hijyeni ön plana çıkararak hareket etmesi zaruridir. Tüm bu şartlar sağlandığında güvenli bir şekilde kalıcı makyaj işlemi yapılabilmektedir.

 

Kalıcı makyaj cihazlarından herhangi birini, biri size önerirken dikkatli olun. Önerilen şirketin makinesini hemen edinmek oldukça saçmadır. Çünkü öneriyi veren kişinin, o makine hakkında nasıl bir tecrübeye ve birikime sahip olduğu muallaktır. Makineyi gerçekten kullananlar ise tüm detaylar ile beraber gerçeği bilerek noksanları gizlemeyeceklerdir. Bu kişilerden alacağınız öneriler ve yapacağınız araştırmalar doğrultusunda doğru cihazları bulabilirsiniz.

Buradan satın alabilirsiniz. Tıklayın whatsapp’tan iletişime geçin.

 

 

 

Kalıcı Makyaj Cihazının Kullanıldığı Durumlar

 

  • Akne izleri tedavisi

 

Kişilerin geçirdiği hastalık veya belirli dönemlerden kalma akne yani sivilce izleri deride leke tarzında durabilmektedir. Bu gibi vakalarda kalıcı makyaj cihazı kullanılabilmektedir. Kişilerin akne izleri kalıcı şekilde tedavi edilmiş olur.

 

  • Çatlak Tedavisi

 

Yaşlanmaya, doğum yapmaya, kilo alıp vermeye veya spor yapmaya bağlı olarak deride yırtılmalar meydana gelmektedir. Bu yırtıklar temel olarak fonksiyonel bir zarar vermese de görüntü olarak estetikten yoksun olabilmektedir. Kalıcı makyaj cihazı ile beraber bu çatlaklar kapanabilmekte ve deri ile beraber ahenkli bir görüntü sunulabilmektedir.

 

 

  • Yanık İzi Tedavisi

 

Çocukluktan veya sonradan kaza sonucu oluşan yanık izleri, kişilerin görüntü açısından rahat hissetmemesine sebep olabilir. Bu sebeple yanık izini kapatmak için kalıcı makyaja başvurabilmektedirler.

 

  • Mezoterapi Uygulaması

 

Cilt güzelleştirmesi, gençleştirmesi ile yapılmakta olan bu işlem kalıcı makyaj cihazı ile yapılabilmektedir. Monica kalıcı makyaj cihazı gibi kaliteli cihazlar ile yapılması oldukça önemlidir.